Avanceret udstyr

Avanceret tandlæge- og behandlingsudstyr er både en fordel for dig og for os. Det handler om at kunne tilbyde de mest optimale behandlinger med bl.a. avanceret digital fuldkæbe-røntgen, nyeste tandlægestole og intraoralt kamera.

Digitalt røntgen

For at sikre den optimale diagnostik og behandling er samtlige klinikker indrettet med det nyeste digitale røntgenudstyr. Ved anvendelse af digital røntgen reduceres den nødvendige stråledosis betydeligt, og naturen og vores personale udsættes ikke for kemikalier i fremkaldeprocessen. 

Digitalt panoramarøntgen

På en revolutionerende enkel måde gengives hele tandsættet i én optagelse. Optagelsen tager få sekunder og er uden ubehag for patienten. Røntgenoptagelsen giver tandlægen en komplet oversigt over alle tænder, kæber og kæbehuler.

Intraoralt kamera

Et intraoralt kamera har form som en fyldepen, og er derved så småt, at det er muligt at fotografere inde i munden samtidigt med, at du fra tandlægestolen kan følge med på en tv-skærm. Disse optagelser anvendes bl.a. til at forbedre dialogen om dine tænder.

Digital klinisk fotografering

Vi foretager fotografering af almene som avancerede behandlinger. Disse optagelser anvendes til formål som patientinformation, efteruddannelse og dokumentation bl.a. i forsikringssager.

Hygiejne

Kvaliteten af klinikkens steriliseringsprocedure kontrolleres dagligt med biologiske indikatorer. En gang om måneden indsendes prøver til kontol på Statens Seruminstitut. Klinikken råder over markedets nyeste maskiner til rengørning og sterilisering af instrumenter og udstyr.

Velkommen til nye patienter

Er du ny patient har vi det som højeste prioritet at gøre dit tandlægebesøg så behageligt som muligt. Vi lægge vægt på din tryghed og grundig vejledning.

Ny patient