Blegning

At få bleget tænder er en hurtig og effektiv måde at få et hvidere smil på.

Udefra kommende farvestoffer fra kaffe, the, cola, rødvin, krydderier og rygning gør vores tænder misfarvede. De farvede molekyler trænger ind i emaljen. Ved blegeprocessen fjernes disse farvede molekyler. Emaljen forbliver intakt og uskadt. Vi tilbyder en af markedes mest professionelle og skånsomme blegninger til dine tænder.

Bedst egnede for tandblegning er tænder med gullig farve. Tænder med grålige nuancer er sværere at blege.

Ved al tandblegning anvendes brintoverilte (hydrogenperoxid/H2O2) som det aktive stof. For at opnå de bedste resultater anbefales i dag lave koncentrationer af brintoverilte. Det giver en længere blegetid men et bedre behandlingsresultat. Anvendes derimod høje koncentrationer øges risikoen for bivirkninger, og der sker et hurtigt tilbagefald.

Vi har valgt altid at anvende individuelle laboratoriefremstillede blegeskinner. Skinnerne passer således præcist til dine tænder og giver derved en optimal blegning.

Blegning uden risiko
Tandblegning er således en skånsom behandlingsproces, da vi her på klinikken udfører arbejdet med den præcision, der kræves. Tandblegning er i dag den mest udbredte metode til at få hvidere tænder. Det er samtidig den billigste.

  • Hvide tænder
  • Laboratoriefremstillede blegeskinner
  • Grundig instruktion og kontrol

Velkommen til nye patienter

Er du ny patient har vi det som højeste prioritet at gøre dit tandlægebesøg så behageligt som muligt. Vi lægge vægt på din tryghed og grundig vejledning.

Ny patient