Implantat muligheder

Hvis du mangler en tand
Et tandimplantat kan løse problemet både nemt og hurtigt. Den lille kunstige rod placeres der, hvor du mangler en tand. Synlige mellemrum lukkes med en midlertidig tand, så du kan smile og spise, indtil implantatet sidder fast.

Herefter bliver den rigtige krone sat fast på dit implantat. Den nye tand føles som og ligner dine egne tænder.

Hvis du mangler flere tænder
Hvis flere tænder mangler, eller den gamle delprotese giver problemer, kan du med implantater komme til at smile og tygge ordentligt. Efter grundig forarbejde med undersøgelse og røntgenbilleder aftaler vi behandlingen. Implantaterne indsættes, og det tandløse område kan skjules med en midlertidig protese. Når implantaterne sidder ordentligt fast, bliver de endelige kroner eller broer sat på. Med implantaterne som de nye rødder fungerer de som naturlige tænder.

Hvis du mangler alle tænder
Hvis du mangler alle dine tænder i en eller begge kæber, vil implantater kunne give dig muligheden for igen at smile, grine og tygge ordentligt. Du har flere muligheder med implantater, der helt grundlæggende kan opdeles i 2 hovedgrupper.

  1. Broer der erstatter alle tænder i en eller begge kæber - broer er urokkeligt fastgjort og kan ikke tages ud af munden.
  2. Tryklåsproteser eller ganefri proteser som sidder fast med tryklåse. Læs mere under Implantatunderstøttede proteser

 

Relaterede sider
Implantater
Implantatunderstøttede proteser
Implantat spørgsmål

Velkommen til nye patienter

Er du ny patient har vi det som højeste prioritet at gøre dit tandlægebesøg så behageligt som muligt. Vi lægge vægt på din tryghed og grundig vejledning.

Ny patient