Parodontitis behandling

Parodontitis er en betændelse i tandkødet, der angriber knoglen. Nedbrydning af knoglen omkring tænderne kan føre til, at én eller flere tænder mistes. Man mærker sjældent noget til sygdommen i dens tidlige stadier, så derfor er det vigtigt at få undersøgt sine tænder og sit tandkød regelmæssigt af en tandlæge eller en tandplejer, så sygdommen kan opdages og behandles i tide. Blødende tandkød og dårlig ånde kan være et tegn på parodontitis.

Vi ved i dag, at en lang række sygdomme kan relateres til parodontitis. Der er sammenhæng med bl.a. hjerte/karsygdomme og diabetes. Rygere har 6 gange større sandsynlighed for at udvikle parodontitis, og det er derfor ekstra vigtigt for rygere at få kontrolleret og renset tænderne hyppigt.

  • Undgå tandtab
  • Langsigtet behandlingplan
  • Kontrol og opfølgning
  • Smertefri behandling

Klinisk foto - parodontitisbehandling før og efter - Tåstrup Tandlæge Center COPYRIGHT

Patienten henvender sig med misfarvninger og blødende tandkød. Patienten fik konstateret fordybede tandkødslommer og dermed parodontitis. Vi aftalte at foretage parodontitisbehandling. Samlet investering i behandling 1693 DKK (Inkl. bedøvelse, røntgenoptagelse, parodontitisbehandling).

Velkommen til nye patienter

Er du ny patient har vi det som højeste prioritet at gøre dit tandlægebesøg så behageligt som muligt. Vi lægge vægt på din tryghed og grundig vejledning.

Ny patient