Plastfyldninger

Udskift de gamle sølvfyldninger til plast og få et pænere smil.

Plast anvendes som førstegangsvalg ved fyldningsterapi. Vi anvender moderne plasttyper, der sikrer en optimal slidstyrke og æstetik. En yderligere gevinst er, at tanden, der skal plomberes, kan bores mere skånsomt, når fyldningsmaterialet er plast frem for sølvamalgam.

  • Naturlig æstetik
  • Veldokumenterede materialer
  • Høj slidstyrke og god bindingsstyrke
  • Genskabelse af tandens naturlige form

Taastrup Tandlæge Center COPYRIGHT
Patienten henvender sig med caries i stor kindtand i underkæben. Der er anvendt plast som fyldningsmateriale. Samlet investering i behandling DKK 1580 (Inkl. bedøvelse)

Tåstrup Tandlæge Center COPYRIGHT
Patienten valgte at få udskiftet 2 ældre plastfyldninger. Samlet investering i behandlingen DKK 2018 (Inkl. bedøvelse, plast)

Tåstrup Tandlæge Center COPYRIGHT
En ung patient henvender sig med caries i en store kindtand i underkæben. Der er anvendt plast som fyldningsmateriale. Samlet investering i behandlingen DKK 1088 (Inkl. bedøvelse)

Tåstrup Tandlæge Center COPYRIGHT
Patienten henvender sig med caries i en lille kindtand i underkæben. Der er anvendt plast som fyldningsmateriale. Samlet investering i behandlingen DKK 1180 (Inkl. bedøvelse)

Velkommen til nye patienter

Er du ny patient har vi det som højeste prioritet at gøre dit tandlægebesøg så behageligt som muligt. Vi lægge vægt på din tryghed og grundig vejledning.

Ny patient