Rodbehandling

Smertefrit

Vi har mange års erfaring med selv komplicerede rodbehandlinger. Det er din sikkerhed for, at vi altid udfører rodbehandlinger grundigt og omsorgsfuldt.

Rodspidsbetændelse opstår i de fleste tilfælde ved, at tandens nerve dør på grund af bakterieindtrængen som følge af et stort hul eller på grund af slag på tanden. Symptomerne på rodspidsbetændelse kan være kraftig tandpine. Affaldsstoffer fra den døde nerve kan sive ud i omgivelserne og nedbryde knoglen omkring rodspidsen. Får udviklingen lov at fortsætte, kan der opstå en tandbyld.

Når man rodbehandler, fjerner man den syge eller døde nerve og desinficerer roden, hvilket kan tage flere behandlingsseanncer. Efter endt desinficering bliver tanden fyldt med et rodfyldningsmateriale.

Det kan være en god idé efterfølgende at forsyne tanden med en opbygning og en krone for at styrke tanden efter behandlingen.

  • Effektiv bedøvelse sikrer smertefri behandling
  • Markedets nyeste rodbehandlingssystem
  • Up-to-date med ny forskning

Velkommen til nye patienter

Er du ny patient har vi det som højeste prioritet at gøre dit tandlægebesøg så behageligt som muligt. Vi lægge vægt på din tryghed og grundig vejledning.

Ny patient