Smertefri behandling

Ganske mange patienter er bange for smerter under tandbehandling. På en moderne klinik som vores, er det en helt naturlig ting at kunne tilbyde smertefri tandbehandling. Helt afgørende er en god bedøvelse. Vi kan tilbyde de bedste bedøvelsesmetoder. 

Mange er glade for at lytte til musik under behandlingen. Du er velkommen til at medbringe din egen musik.

Beroligende medicin kan ordineres af egen læge til særligt nervøse patienter. Du skal sørge for ledsaget transport, da det frarådes at køre bil.

Bedøvelse uden stik!
Vi kan tilbyde en ny injektionsfri lokalbedøvelse, som lægges i tandkødslommen ved diagnostik og behandling af paradentose såsom måling af tandkødslommer og tandrensning. Lokalbedøvelsen hedder Oraquix. Det unikke er, at Oraquix er flydende ved stuetempratur og derfor let at anbringe i tandkødslommen. Når Oraquix opnår kropstemperatur bliver den til en gel og forbliver dermed i tandkødslommen og sikrer en effektiv bedøvelse.

Bedøvelse opnås allerede efter 30 sekunder. Det giver dig omgående smertelindring og gør dig afslappet. Bedøvelsen ophører efter 20 minutter, hvilket betyder, at du slipper for fornemmelsen af at være bedøvet, efter du har forladt klinikken.

  • Effektiv bedøvelse
  • Bedøvelse uden stik ved parodontosebehandling
  • Overfladebedøvelse

Velkommen til nye patienter

Er du ny patient har vi det som højeste prioritet at gøre dit tandlægebesøg så behageligt som muligt. Vi lægge vægt på din tryghed og grundig vejledning.

Ny patient