Personale
Lina Hinge Eibye, Tandlæge, DDS
Født 1975. Uddannet fra Århus universitet, Tandlægeskolen år 2000. Yder alle former for tandbehandling herunder kirurgisk behandling og større rekonstruktioner. Fokus på behandling af parodontose.
Medlem af:
Tandlægeforeningen
PTO - Praktiserende Tandlægers Organisation
DentaNet - A professional dental network
DSTMK (Dansk selskab for Tand-, Mund-, og Kæbekirurgi)
Andreas Steen Nielsen Eibye, Tandlæge, DDS
Født 1973. Uddannet fra Københavns Universitet, Tandlægeskolen 1997. Yder alle former for tandbehandling med vægt på kosmetisk behandling samt avanceret genopbygning af smil og bid.
Medlem af:
Tandlægeforeningen
PTO - Praktiserende Tandlægers Organisation
DentaNet - A professional dental network
DSTMK (Dansk selskab for Tand-, Mund-, og Kæbekirurgi)
Gitte Christine Vandsø, Tandplejer
Gitte er uddannet tandplejer fra Københavns Universitet i 1995. Gitte har været ansat i Taastrup Tandlæge Center siden 2011. Hun har tidligere igennem mange år arbejdet som tandplejer på en specialklinik for behandling af parodontose. Gitte har en hel særlig erfaring og interesse for behandling af parodontose. Gitte arbejder tæt sammen med Andreas og Lina for at sikre alle patienter optimal forebyggelse og behandling af sygdomme i tænderne og i mundhulen.
Stine Kjærgaard, Klinikassistent
Stine startede i lære som voksenelev på klinikken i 2010 og blev efter afsluttet uddannelse fastansat på klinikken. Stine har indgående kendskab til alle behandlinger og procedurer på klinikken. Hun har særlig interesse og kompetencer indenfor implantatbehandlinger. Stines kendetegn er hendes altid smittende humør.
Joan Larsen, Klinikassistent
Joan har mange års erfaring indenfor alle fagområder. Joan varetager udover assistance ved tandlægestolen de fleste administrative opgaver på tandlægeklinikkens kontor, herunder kommunikation til offentlige myndigheder.
Altina Slamniku, Klinikassistent
Altina er udlært klinikassistent på klinikken i august 2018. Hun har ansvaret for procedurerne i sterilisationen, og har dermed indgående kendskab hertil. Derudover assisterer Altina ved stolen med sikker hånd og sublimt overblik.
Thilde, Klinikassistentelev
Thilde startede som klinikassistentelev på klinikken i juni 2019. Hun har afsluttet begge skoleperioder med topkarakterer og har viden og indsigt i alle arbejdsgange og procedurer på klinikken. Thilde er utrolig imødekommende og omsorgsfuld.