Information om betaling

Prisoversigt
Vi tilbyder at udarbejde en langsigtet behandlingsplan, der sammensætter den behandling, netop du har behov for. Så du kan have stærke, smukke og sunde tænder hele livet.

Vi arbejder i overensstemmelse med den aftale, der foreligger mellem Tandlægeforeningen og Danske Regioner/RLTN 2015-2018.

Ved første besøg laves en tilbundsgående undersøgelse. I den forbindelse tages der ofte røntgenbilleder. Hvis der er behandlingskrævende tilstande, laves der et prisoverslag, og der er mulighed for at bestille tid til behandling.

Afbud
Er du blevet forhindret i at møde til den aftalte tid, er det meget vigtigt for os, at du melder afbud hurtigst muligt pr. telefon - senest dagen før inden kl. 10.00.

Udeblivelse fra aftalt tid
Da der er betydelige omkostninger ved at have en "tom stol", er vi i henhold til tandlægeoverenskomsten berettiget til at fremsende en regning ved udeblivelse. Beløbet afhænger af, hvor lang tid du fik reserveret.

Betalingspolitik 
Der afregnes efter endt behandling. Vi modtager kontanter, Dankort eller MobilePay ved forvisning af billede legitimation.

Velkommen til nye patienter

Er du ny patient har vi det som højeste prioritet at gøre dit tandlægebesøg så behageligt som muligt. Vi lægge vægt på din tryghed og grundig vejledning.

Ny patient